Denk jij erover om lid te worden van Fidelio? Kom dan eens kijken bij een van onze repetities in het gebouw van St.Ceacillia aan de Noordweg 94 te Kampen. Neem direct je instrument mee, zodat je met ons mee kunt spelen. Wanneer je daarna nog enthousiaster bent, mag je vier weken vanaf dat moment met ons meedraaien. Dit is helemaal gratis. Daarna maak je officieel deel uit van ons orkest. Mocht je nog niet over het vereiste niveau beschikken, dan bestaat de mogelijkheid om aspirant-lid te worden.


Korting op lesgeld

Een bijkomend voordeel van een lidmaatschap bij Fidelio, is dat je in aanmerking komt voor een aanzienlijke korting op het lesgeld bij muziekschool Quintus. Deze regeling wordt geboden door de Gemeente Kampen in samenwerking met Quintus. Kijk daarom voor meer informatie op de website van de muziekschool, www.quintuskampen.nl.


B-orkest

Ons B-orkest repeteert op donderdagavond van 18.15 uur tot 19.00 uur. Voor dit orkest is het niveau dat gevraagd wordt voor muziekdiploma A vereist. 


A-orkest

Ons A-orkest repeteert op donderdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur. Voor dit orkest is het niveau dat gevraagd wordt voor muziekdiploma B vereist.

Contributie

Aspirant- en jeugdleden: € 95,00

Jeugd en studenten in A-orkest: € 115,00

Volwassenen: € 160,00


Contact

Via het contactformulier kun je aangeven wanneer je graag een keer wilt komen kijken bij Fidelio. Wanneer je graag meer informatie wilt, mag je dat via hetzelfde formulier aan ons doorgeven. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. We zien je graag terug bij Fidelio!