Om ervaring op te doen in het spelen in een orkest is ons B-orkest ideaal! Je mag meespelen als je in bezit bent van een A-diploma. Wij oefenen iedere donderdagavond van 18.15 uur tot 19.00 uur op onze repetitielocatie, aan de Vloeddijk 38 in Kampen. In de schoolvakanties vinden er geen repetities plaats.

Tijdens de repetities worden zowel bekende als onbekende klassieke muziekstukken gespeeld. Er wordt geoefend voor verschillende uitvoeringen, die soms ook met het A-orkest samen worden gegeven. Maar er is bij het B-orkest ook tijd voor extra gezelligheid! Zo hebben wij bijvoorbeeld rond 5 december pepernoten, kun je met kerst een kerstkransje eten en sluiten we op de laatste repetitie voor de vakantie het seizoen op een plezierige, ontspannen manier af. Dat is altijd leuk, toch?

Wanneer je graag een keer wilt komen kijken, dan is dat altijd mogelijk! Wanneer je dit vooraf doorgeeft via info@fideliokampen.nl, dan weten wij dat je komt. We zorgen er dan voor dat er bladmuziek voor je klaarligt, zodat wanneer je dat wilt, je meteen mee kunt spelen. We zien je graag bij ons B-orkest!