Wij, leden van amateur-symfonieorkest Fidelio in Kampen, zijn op zoek naar een nieuwe dirigent!

Ben jij een enthousiasmerende persoon, die goed kan communiceren met mensen van uiteenlopende leeftijden en achtergronden en heb je tenminste enige ervaring als dirigent van een orkest? Zo ja, dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen.

Fidelio is een vereniging met ongeveer 40 leden, verdeeld over een A-orkest en een B-orkest. We spelen een zeer divers muzikaal repertoire, variĆ«rend van Bach tot The Beatles, van Mozart tot Pirates of the Caribbean!  Ook zoeken we regelmatig muzikale samenwerking met anderen.

Beide orkesten repeteren, aansluitend, op de donderdagavond.

Om een beter idee te krijgen van wie wij zijn en wat we doen kijk ook eens op onze website www.fideliokampen.nl of onze Facebookpagina www.facebook.com/ckso.kampen

Mocht je interesse hebben en op korte termijn beschikbaar zijn (liefst al per 1 november), mail dan je motivatie en je C.V. naar: info@fideliokampen.nl. Als je meer informatie wilt, mail dan je telefoonnummer. Er wordt contact met je opgenomen. De sollicitatietermijn sluit op 20 oktober 2019.

We zien je reactie graag tegemoet!

Categorieƫn: Geen categorie

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *